Ett steg närmare…

I mitt allra första inlägg om min boxersamling, Hemmastudio, skrev jag om en boxer med metallögla på halsen. Jag trodde förstås att något borde sitta där, och gav som förslag ett rep, en kedja, en rosett. Nu är jag ett, eller kanske två, steg närmare lösningen! Jag hittade en likadan boxer på tradera och den har ”tillbehör”. Tyvärr vet jag fortfarande inte vad som ska sitta i öglan – men på andra sidan ska det sitta två valpar!

boxervalp

3 Responses to “Ett steg närmare…”

  1. Svärmor skriver:

    Min gissning är att det ska sitta två kedjor som koppel till valparna.

  2. Liv Saga skriver:

    Det tror jag också! Men man VET ju inte förrän man har sett det!

  3. […] och med hittat sin väg till min samling. Den här jycken till exempel. Den är dessutom väldigt lik boxern med metallögla i halsen, men betydligt större. Eftersom de är så pass lika varandra undrar jag om inte också boxern med […]

Leave a Reply