Huligan stör nattvilan

Under snart ett års tid har en huligan stört nattsömnen för de boende på Nydalavägen. Genom skrik, smällande i dörrar och allmänt buller väcker han de boende åtminstone en gång varje natt. Alltid mellan 04 och 05 på morgonen. Särskilt drabbade är Liv Saga och Anders. De har till och med fått börja barrikadera ingången till sovrummet.

– Ja, det räcker inte att stänga dörren. Jag får lov att klämma in en stol under handtaget, annars kommer huliganen in i vårt sovrum, säger Liv Saga.

Utmattade undrar de om det inte finns någonting man kan göra. De har försökt alla de åtgärder som vanligtvis lugnar huliganer: aktivitet på dagarna, vattenspruta vid aktivitet på natten och så vidare. De har fått in ett tips om att ge huliganen p-piller för att lugna honom. Finns det fler tips? Lämna dem i så fall i en kommentar nedan!

jappe_mugshot

4 Responses to “Huligan stör nattvilan”

 1. Suss skriver:

  Skaffa en huligan till…?

 2. Johan skriver:

  Gummiklubba? :P

 3. mamma/svärmor skriver:

  Egen lägenhet på en annan gata åt huliganen:)

 4. Suss skriver:

  Det här är nog den roligaste bild jag nånsin sett!

Leave a Reply