Spenderarbyxor

Jag tog på mig spenderarbyxorna i dag och åkte till MediaMarkt där de har ”mellandagsrea” så här i augusti. Ur högtalarna ljöd julmusik och personalen sprang runt i röda tomteluvor. Min förra trotjänare, MacBook den äldre, har länge haft skärmproblem. Fladder, flimmer, fade away. Så nu är den här, min nya vapendragare, MacBook den yngre. Än så länge kommer vi väldigt väl överens och skärmen är så skarp att man nästan får ont i ögonen. På hedersord! Min kära make säger att man får köpa nya, dyra saker varje gång man får ett nytt jobb. Jo just det, du läste rätt: jag har fått jobb! Fast bara i tre månader. Men jag tar glädjeskutt ändå.

4 Responses to “Spenderarbyxor”

 1. Anders Milton skriver:

  Miltons första regel: Man får köpa nya, dyra saker varje gång man får ett nytt jobb.

  Miltons andra regel: Man får köpa nya dyra saker varje gång man inte får ett nytt jobb.

 2. Liv Saga skriver:

  Åhå, värsta råbra!

 3. Svärmor skriver:

  Och får man korta jobb, så får man jobb ofta och får också köpa nya, dyra saker ofta. Bra va?!!

Leave a Reply