Glad påsk!

Det var länge sedan vi firade en högtid på akuten så på långfredagen (i går) tyckte vi att det var dags. För att fördela gracerna rättvist var det min tur den här gången. Efter fem timmar och en förfärlig upplevelse visade det sig att jag har diskbråck. Jag är van att ha ont i ryggen (eftersom jag får ryggskott då och då) men det här är en helt ny nivå av ont. Tur att det finns knark. Tyvärr hjälper knarket inte mot domningarna jag har. Vänster ben är bortdomnat från tårna till knäet och det är en ganska obehaglig känsla. Det är inte bara lite lätt bortdomnat utan så där plågsamt bortdomnat som när man har suttit på sitt ben en lång stund. Doktorn påstod att jag ska känna mig bättre på en vecka och det låter ju bra. Att det tar månader att bli helt återställd låter mindre bra.

Innan diskbråcket pysslade vi här hemma och en sak vi hann färdigt var ett litet galleri i hallen:

One Response to “Glad påsk!”

  1. Svärmor skriver:

    Fint! God ryggbättring!

Leave a Reply