Gott nytt år!

Nyårsafton och decennieslut. Hur firar man det bäst om inte med den beryktade svininfluensan? Svininfluensan är alltså rätt svar på förra inlägget. Det handlade varken om juverinflammation eller spargrisanorexi. I år får vi fira nyår ensamma hemma med teven och en flaska pommac. Det är faktiskt inte så illa det heller. Vi önskar er ett gott nytt år med en bild från förra nyårsafton:

4 Responses to “Gott nytt år!”

 1. Susanne skriver:

  Är det sant?!! Stackars dig! Krya på dig och ha en så trevlig och skön kväll som det bara går! Jag och Antti är också hemma i kväll med vovvarna. Det ska bli skönt! Jag hoppas att vi slipper de värsta fyrvekerierna.

 2. Svärmor skriver:

  Ha en skön nyårsafton. Vi har kört fyrverkeriskivan för Pingis, så att hundarna höll på att bli lurade på kvällskisset.

  Roger, i andra tankar (som vanligt):
  – Hundarna skulle behöva gå ut, men det kanske inte är så bra när det smäller så mycket.
  – Eeeh, det är CD-skivan som smäller.
  – Ok, då får dom gå ut.

 3. Anders Milton skriver:

  Haha, pappa blev mer lurad än hundarna :D

 4. Hahaha, precis en sån grej som Roger (eller Saga) skulle göra!

Leave a Reply