Porrflirt och kräkskalas

Porrflirt och kräkskalas – två ord som jag aldrig trodde att jag skulle behöva hitta på. Men livet bjuder på sina överraskningar och just porrflirt och kräkskalas sammanfattar min kväll alldeles ypperligt. Nej, det är förstås inte JAG som har ägnat mig åt dylika aktiviteter utan Cirkus Berghems egna Dollyfjollpilatesboll.

Vi fick nya direktiv av veterinären: några dagar med Losec för att hämma magsyran och sedan nytt försök med Atopica. Ikväll var det dags att trycka ner en hal kapsel i en motsträvig boxerhals igen. Ni kanske förstår vartåt det barkar? Just det. Dolly började må illa och kräktes ordentligt på hallgolvet (och faktiskt lite på hallväggen). Jag städade upp och gick ut med henne istället. Väl ute var hon hur pigg som helst och jag tänkte att det nog hade hjälpt med Losec i alla fall. Då kommer äventyr nummer två. Längs vägen träffade vi våra bekanta Områdesgrannen och Huskyn. Dollys ögon tindrade, fiolerna spelade… Hon hade träffat sina drömmars hanne – denna långbenta skönhet med de finast lekinviterna. Dolly svarade genast genom att trycka sitt könsorgan i hans ansikte. Om inte det är en porrflirt så vet inte jag.

Vi kom hem igen. Inga barn gjorda. Huskyn är för övrigt kastrerad, men vad gör det när man är kär? Det hade gått så pass lång tid utan kräkningar att jag vågade mig på att öppna dörren till sovrummet. (Det är ett måste att stänga sovrumsdörren om Dolly kan börja må illa, annars kräks hon i vår säng.) Jag gick och lade mig och Dolly gick och svansade ute i lägenheten. Plötsligt hör jag ett ulkande läte och flyger upp ur sängen och rusar till vardagsrummet. Då har hon spytt oanade mängder i gästsängen i vardagsrummet och på min stora hemvirkade filt. Städpass nummer två och nyord nummer två: kräkskalas.


Kan man se ut så här kan man väl göra vad som helst?

Leave a Reply