Mirakelhunden gör det igen!

Jag har sagt det förut och säger det igen: Dolly är ingen vanlig hund, hon är en mirakelhund. Hur mörk situationen än verkar kommer hon ändå alltid ur den. Vi trodde att det bästa besked vi kunde få om Dollys höftled var att den såg ut som förra gången. Ingen cancer, men ändå i dåligt skick. Men vi hade fel. Det bästa beskedet var nämligen mycket bättre: ingen cancer och dessutom har skelettet börjat självläka! Det som var helt försvagat har fyllts på med kalk och jag kan sluta oroa mig för att benet helt plötsligt ska gå av. Ja, jag har sagt det förut och säger det igen: Dolly är ingen vanlig hund, hon är en mirakelhund.

One Response to “Mirakelhunden gör det igen!”

  1. Karin skriver:

    Nej, Dolly är ingen vanlig hund utan en helt fantastisk, unik, mirakel-hund. Vilket härligt besked!

Leave a Reply