Planer i rullning

Nu är försäljningsplanerna verkligen i rullning – i dag var det dags för fotografering. Vi har fixat och piffat i vad som känns som en evighet så det var skönt att det äntligen hände något. Fotografen var trevlig och proffsig och stökade undan jobbet på under en timme. Jag fick en hel del motion i grenen jaga-katter-som-envisas-med-att-gå-i-bild. Köket var den största utmaningen – Ronja och Lovis älskar sitt kök och kunde inte alls förstå varför de inte skulle få vara där. Ronja hann naturligtvis en sväng ut i trapphuset också, med det snöpliga resultatet att jag stängde in henne på toaletten. Jåppe visade sig enbart som en rallykalle och sprang så att benen sprutade åt alla håll – fotografer är tydligen extremt skrämmande varelser. Och Dolly då? tänker ni. Puss-hoppade hon sönder fotograf eller kamera? Nej då, matte är förutseende och hade skickat Dollan till sin farmor. Man får inte vara dum.

Leave a Reply