Att tvätta sin hund med en disktrasa

Hur kommer det sig att man behöver tvätta sin hund med en disktrasa? Det finns ett kausalt händelseförlopp bakom detta, tro det eller ej! Det enda som behövs är 1. en fisförnäm katt och 2. en bortrest husse. Har du räknat ut händelseförloppet än?

Nähä. Så här går det i alla fall till. En fisförnäm katt har åsikter om att matte faktiskt inte städade lådan igår. Lösningen är förstås att kissa i hundens säng (den luktar ju ändå hund!). Dolly som inte är känsligare än de flesta hundar använder sin säng i alla fall så fort kisset torkat. Resultatet är en hund som luktar illa. Här kommer nästa förutsättning: Husse är bortrest och matte orkar inte lyfta 30 kg ner i badkaret på egen hand. Dolly skulle aldrig kliva i frivilligt så då står man där med inte så många medel till buds. Fisförnäm katt + bortrest husse = tvätta hunden med en disktrasa.

Fisförnäm

Illaluktande

Bortrest

One Response to “Att tvätta sin hund med en disktrasa”

  1. Svärmor skriver:

    Sagts förut och duger att sägas igen: Bra kvinna reder sig själv.

Leave a Reply