Världens sämsta morgon

Jag hoppade glatt på cykeln tio i åtta i morse för att bege mig till Arbetsförmedlingen och hinna undan allting innan elva då jag har en tid att passa. Cykeln susade nerför backen och det tog ett tag innan jag egentligen behövde trampa. När jag väl började med det kände jag att någonting kändes väldigt konstigt – liksom kallt och blött. Jo just det, det har gått hål i sadeln och all stoppning är full med vatten. När jag trampade pressades förstås vattnet ut på mina byxor. Jag HATAR när det händer! Under många år levde jag efter devisen ”Saga cyklar inte” just av den anledningen. Sadlar går alltid sönder och så får man gå omkring med byxor som är blöta baktill. Mitt bra humör blev radikalt sämre.

Jag parkerade cykeln och försökte torka av mig lite. Tänkte att jag får väl sitta medan jag väntar på min tur och så har byxorna torkat tills jag ska ut igen. Mhm. På hemsidan stod att de öppnar kl 8. Men det gör de faktiskt inte. Det är SJÄLVBETJÄNING från kl 8. Personalen kommer inte förrän kl 10. Nästa tid att passa kl 11.15 = omöjligt. Det tar alltid flera timmar på det där stället. Eller, det tar flera timmar innan man får träffa någon. Sedan är man klar på tio minuter. Jaha. Jag får lov att komma tillbaka på eftermiddagen. Den där tiden då Dolly inte klarar av att vara ensam så bra. Förmiddagarna kan hon sova bort, men eftermiddagarna vill hon inte vara ensam utan roar sig med att skälla istället. Det är sjukt stressande att vara någonstans och veta att hunden är hemma och skäller. Att hon är olycklig och att grannarna med största sannolikhet blir förbannade. Vid det här laget fanns det absolut ingenting kvar av mitt goda humör.

Hoppade upp på cykeln igen och trampade ilsket iväg. Ilsket trampande fick cykelsadeln att läcka som ett såll och vattnet spred sig från rumpan ner till knäet ungefär. Aaaah! Hoppade av cykeln och styrde den istället. Mitt i morgonrusningen. Med byxor som såg ut som om jag kissat på mig. Världens sämsta morgon. Eller nåja. Valfri morgon då hunden har rännskita är väl sämre. Men ändå.

3 Responses to “Världens sämsta morgon”

  1. mamma/mormor skriver:

    Roligare kan det faktiskt få vara en måndagmorgon! Kram!

  2. Svärmor skriver:

    Iiiiiiiiih, kissvattensadel är inte kul!!!

  3. Hey there would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

Leave a Reply