Designmarknad på Hamnmagasinet

I söndags var det dags för ”Vårpepp”, en designmarknad på Hamnmagasinet. Detta är tydligen ett årligen återkommande event, men jag hade aldrig hört talas om det förut. Hur som haver begav vi oss dit och insåg att det som marknad betraktat var tämligen litet – vi såg alla bord på typ en halvtimme och då småpratade vi dessutom med flera av kreatörerna. Man får väl kanske säga ”litet men naggande gott” eftersom det var väldigt fina saker som fanns på plats. Det är kul att se att det finns så många duktiga, påhittiga människor. Och visst blev det några inköp!


Origami-örhängen.


Lego-örhängen och knapp-ring.


Ett kort åt matte! (För den som kommer ihåg Matildas tröja kan jag säga att ja, det är samma tjej som trycker barnkläder som har gjort kortet.)


Jag hittade en motorcykelbuse att dricka kaffe med.


Gott kaffe och gott fika för en mycket billig peng!

Leave a Reply