När läsarna…

… börjar klaga vet man att man bloggar för sällan! Dolly klagar också – matte är borta hela dagarna och på kvällarna är det så mörkt att man inte kan vara ute i skogen. Nytt jobb tar på krafterna och allt annat stannar av. Mer eller mindre. Jag läser som vanligt en hel del så det här lilla livstecknet får bli några boktips:

6 Responses to “När läsarna…”

  1. Svärmor skriver:

    Världens lyckligaste folk var ett intressant tips. Kollade recension på nätet. Av omslaget kan man tro att det är Jehovas Vittnens danska upplaga.

  2. Liv Saga skriver:

    Haha, det där angående omslaget är sant… Men innehållet är mer spännande än så. Mer skrämmande än så.

  3. Liv Saga skriver:

    PS: Du får gärna låna den av mig.

  4. Svärmor skriver:

    Man tackar, man tackar!!

  5. Petter skriver:

    Vindens skugga är fantastisk. Det var ett tag sedan jag läste den nu så det är kanske dags för en favorit i repris! Läste föresten den andra boken som översatts Ängelns lek, också bra men kanske lite för likartad… Det blev inte samma upplevelse som Vindens skugga i vilket fall. Hoppas på fler översättningar av hans böcker. Det finns ett par böcker till som översatts till engelska men jag har inte läst dem – ännu.

  6. Liv Saga skriver:

    Intressant, Petter! Jag kikade lite på Ängelns lek men blev inte jättesugen så jag lät det vara. Det låter som en god idé att låta det gå lite mer tid mellan läsningarna så kanske man kan uppskatta också den andra romanen. Eftersom du tyckte så mycket om Vindens skugga kanske du också skulle uppskatta Andrew Davidsons Gargoylen.

Leave a Reply