Bågskytte och godsaker

Vilken vacker dag vi har haft! Strålande solsken och många timmar på Nolia. Som vanligt ägnade vi mest tid åt att prata med hundägare, klappa hundar och strosa runt i det som ibland kallas för ungdomslandet. Det är ju där det bästa finns: katter, kaniner och aktiviteter. I år provade yours truly på att skjuta med pilbåge och det var hur skoj som helst! Det svåra var att sikta men det tog sig efter ett par pilar. Som vanligt köpte vi ingenting förutom ätbara godsaker som souvas och varma munkar. Man kan ju inte gå på mässa utan att äta varma munkar! Vad gjorde du på Nolia i år?

 

5 Responses to “Bågskytte och godsaker”

 1. Svärmor skriver:

  Tja, jag stod väl mest i kaninmontern och pratade med trevliga människor i åldern 8 månader till 80 år. Vet du hur stora ögonen kan bli på en 8-månaders bäbis som ser en kanin för första gången? Och så träffade jag förstås bågskyttedrottningen med make. Köpte gula remmar och sånt där platt lappbröd.

 2. Erik skriver:

  Vi köpte en duschhylla, missade att köpa en radiostyrd helikopter med gyro. Och som sanna svenne bananer köpte/beställde vi en kamin som ska installeras under hösten.

 3. Anders Milton skriver:

  Jag klappade hundar och gick omkring och var en tråkis, i alla fall enligt min kära maka!

 4. maria skriver:

  Vi tittade också på alla djuren och åt massa mat! Och så ville jag köpa en robotdammsugare men blev tveksam till om Bill skulle låta den leva i så många dagar…

 5. Anna skriver:

  Var inte där, hemma med Mathilda. Björn var fotografassistent åt Benny och gick in med presslegitimation.

Leave a Reply