Favoriter

Tiden flyger verkligen fram när man har ett roligt jobb och trivs med livet. Blogguppdateringarna är inte längre dagliga vilket en eller annan est påpekat… (Ja, det är ett internt skämt.) Och den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Hur som haver: alla lever och mår bra. Jåppe är ömsom ängel, ömsom djävul vilket jag har försökt illustrera i det första scrap jag gjort på länge. (Nu kanske jag kan ta mig i kragen och göra ett bröllopsscrap till min storebror och svägerska som jag lovade för evigheter sedan.) Alla som försökt fota en bild vet att det är väldigt svårt. Färgerna kommer inte till sin rätt, bilden ser lätt skev ut och så vidare. Men jag tycker ändå att min k. make lyckas riktigt bra med att fota mina pysselalster. Han har mer tålamod än vad jag har, och tur är väl det.

One Response to “Favoriter”

  1. mamma/mormor skriver:

    Mitt i prick:)
    Du har fångat essensen av Jåppe!

Leave a Reply