Magerskrika

Jag har börjat stödmata Jåppe med fetare mat än den som står framme hela tiden åt alla katterna. Vi har Royal Canins dietfoder för kastrater. Det till trots är rexarna lite mulliga. Jåppe däremot har blivit alldeles för tunn. Siameser ska vara slanka, men Jåppe är i värsta laget. Han verkar i alla fall vara väldigt nöjd med arrangemanget. Lovis får lite lång nos och snattar till sig någon liten bit av det goda men Jåppe äter ju alltid som en utsvulten varg så han hinner smälla i sig det mesta. Och det är klart: kastar man sig omkring som en trapetsartist/svajmastartist halva nätterna kan man gott behöva lite mer mat i magen.

IMG_3277

2 Responses to “Magerskrika”

  1. Svärmor skriver:

    Grädde, kan det vara nåt?

  2. Liv Saga skriver:

    Det funkar väldigt bra med gourmet-burkmat. Han är redan mindre benig över ryggen.

Leave a Reply