Hurra, hurra, hurra!

I går fyllde Anders år! Det firade vi med vernissage, Klungan och restaurangbesök. Tavlorna vi tittade på är målade av konstnären Johnny Augustsson och vi är numer lyckliga ägare till två Augustsson: en oljemålning och en akvarell. Om ett par veckor får vi hem dem och då blir det bildbevis må ni tro! Det märkligaste av allt är att jag och Anders hade samma favoriter. Det brukar ju aldrig hända, jag menar, HALLÅ, Anders favoritfärg är kartongbrunt!

På Sagateatern såg vi Klungans föreställning ”Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter”, eller som Anders säger: ”Se oss snubbla på scenen och få fruktansvärda frakturer”. Klungan var… Klungan. Jag tyckte mer om den här föreställningen än om ”Det är vi som är hemgiften”, men den var ändå inte riktigt lika bra som ”Ingen bor i skogen”. Men nästan. De är grymma. Dessutom åt de middag på Bishops Arms samtidigt som oss. Tyvärr var vi för fega för att gå och prata med dem. Lika glada för det var nog Klungan.

Min mamma var tillfällig domptör på Cirkus Berghem och fick också extraknäcka som fotograf. Jag och Anders har väldigt lite bilder på oss två tillsammans – antingen är Anders med på bild (jag håller i kameran) eller så är jag med på bild (Anders håller i kameran). Här är vi alltså, tillsammans, på Anders 31-årsdag:

DSCN0262

DSCN0265

DSCN0272

DSCN0273

6 Responses to “Hurra, hurra, hurra!”

  1. Anders Milton skriver:

    Jodu. Det var en fin dag det.

    Nästa gång ska vi baske mig gå och prata med grabbarna!

  2. Svärmor skriver:

    Sööööta ni!

  3. mamma/svärmor skriver:

    Tyra och Fabio?

  4. Suss skriver:

    Ser jag rätt – har snyggingen KJOL?

  5. Liv Saga skriver:

    Haha, japp! Jag vet inte vem som var mest chockad, jag eller omvärlden!

  6. Krutrut-Lisa skriver:

    Vilken dag han fick! Ska bli kul att se tavlorna.

    Kram LISA

    ps. tack för grattiset på min dag! ds.

Leave a Reply