Vykort i boxersamlingen

Jag har utökat min boxersamling med några vykort. På den internationella marknaden finns det mängder med fantastiska vykort, cigarrkort med mera att köpa, men jag håller mig till gamla hederliga Tradera och köper därför väldigt få ”pappersboxrar”. Men ibland har man tur och så dyker det upp några läckra vykort även på den svenska marknaden.

IMG_3282

De två blå vintagekorten är från Schweiz och kortet i mitten är signerat I Rivst. I Rivst tycks vara en schweizisk konstnär fokuserad framförallt på djurmotiv om man ska döma av de vykort som dyker upp när man googlar på namnet.

IMG_3285

2 Responses to “Vykort i boxersamlingen”

  1. Svärmor skriver:

    Ooooooj, vackra!

  2. Liv Saga skriver:

    Du måste komma förbi och känna på dem! De har den där riktigt härliga gammalt-papper-känslan!

Leave a Reply