Vitrinskåp sökes

Jag söker ett vitrinskåp till min kära boxersamling som inte går säker sedan Jåppe flyttade hit. Jag fick en extra motivation i och med att jag tittade på porslinsboxrar på tradera. Det finns några stycken där som jag bara MÅSTE buda på och de måste ju ha en trygg plats när de väl kommer hit. Jag funderar på att köpa det här vitrinskåpet från IKEA. Är det någon som har något annat tips? Skriv gärna en kommentar!

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60128562

3 Responses to “Vitrinskåp sökes”

  1. Svärmor skriver:

    Tips, tja det skulle väl vara Blocket då. Men Ikeaskåpet var snyggt och passar hos er. Oj, måste sticka, hunden kräks.

  2. Liv Saga skriver:

    Hoppsan, ätit nåt olämpligt kanske?

  3. Svärmor skriver:

    Kallpannkaka i glupska bitar – kom upp på soffan.

Leave a Reply