Jåppes egenheter

Jåppe och hans syskon är förvillande lika varandra utseendemässigt. Efter att ha träffat hela gänget ett par gånger börjar ändå skillnader framstå: en är ljusare än de andra, en har större öron och så vidare. En av Jåppes charmerande egenheter är att han har längre hår på tassarna/benen än sina syskon. Det kan förstås tänkas att han växer i sitt eget skinn men vi hoppas faktiskt att han får behålla sina varulvstassar. Eller sina varulvsbyxor om man så vill.


Varulvsbyxorna.

6 Responses to “Jåppes egenheter”

 1. Anders Milton skriver:

  Världens. Bästa. Varulvsbyxor.

 2. heffe skriver:

  Nog är det fint, men se till så att han inte lär sig nå fulknep som det här:
  http://25.media.tumblr.com/tumblr_l0x80fSqq91qanb21o1_500.gif

 3. Moahahaha, vi ska se upp!

 4. Mamma skriver:

  Inte riktigt långbyxor, tycker jag, mer som MAMMELUCKER (asg)

Leave a Reply