Andra mötet med Jåppe

Igår gjorde vi en ny tur till S*Battlecats och hälsade på vår blivande familjemedlem, den 11 veckor gamle siamespojken Jåppe. Första gången vi var dit var det bara bus som gällde hela tiden, den här gången var alla kattungarna mycket tröttare. De ville busa en stund, men sedan ville de mest sova i en härligt gosig kattungehög. Vi längtar efter Jåppe!

Vi fick även med oss en röd och vit fleecefilt som kattungarna sovit på för att vänja våra ”gammelkatter” vid lukten. Ronja har nosat igenom varenda millimeter, flemat och gjort grimaser. När det var klart lade hon sig att sova på filten. Lovis däremot vill inte lukta på filten utan springer i väg. Vi har hela tiden trott att Ronja är den som kommer att ställa till trubbel men nu vet vi inte längre…

2 Responses to “Andra mötet med Jåppe”

  1. Mamma skriver:

    Lovis är en luring..tro mig, jag vet! :)

  2. Liv Saga skriver:

    Hon är ju det!

Leave a Reply