Falskt alarm

Efter en helg med risdiet blev Dollys mage i finfint skick igen. Hos veterinären fick vi också veta att vi skött hennes hud bra och det är bara att fortsätta på samma sätt med silonsalvan när det behövs. Om det ser ut att behövas kan man också smörja på ett tunt lager Pevaryl (som man köper receptrfritt på Apoteket). När det börjar slaska kan det vara läge att ta på Dolly skor. Slask, salt och sand är inte bra för känslig hud. Hon kommer att vara så söt i sina sockiplast. Eller förlåt, skor ska man visst kalla det.


Bill och Bull.

5 Responses to “Falskt alarm”

 1. Anders Milton skriver:

  Du glömde ju att hon ska få nytt godis bestående av ostron, champagne och gåslever!

 2. Haha, jag glömde inte, jag var privat! Men nu när du har släppt ut katten ur säcken kan jag ju avslöja att det numer är slut på att sticka till Dollan lite ost eller skinka när man har droppat öron eller dylikt. Ska vi ge henne någonting utöver W/D och knäckebröd ska det vara kycklinglever eller Mariekex. Vetten tror att Dollys kolit i grunden kommer från allergi. Hundar som är allergisk är ofta känsliga mot fläsk, nöt och mejeriprodukter. Kyckling däremot kan gå bra. W/D till exempel är gjort av kyckling.

 3. Anders Milton skriver:

  Jag tror att hon är en stekare…

 4. Svärmor skriver:

  Stekare – direkt från avdelningen pinsamma människor.

 5. Ja, det är nästintill plågsamt.

Leave a Reply