Pirater, pirater, överallt pirater

Så har man sett Död mans kista och det är bara att konstatera: jag är en sucker för äventyrsfilm. Okej att Davy Jones anhang såg ut som något misslyckat från Sagan om ringen, okej att Orlando är lika töntig som vanligt – jag gillar filmen i alla fall och ser med glädje fram emot del III.

Annars har den här dagen varit helt galen med en massa jobbmöten, besök av mamma, tvättstuga och sist men inte minst en hundpromenad på Gammlia. Igår var en vilodag för Dolly så idag hade hon mäkta mycket spring i benen. Det resulterade i att hon sprang efter en stackars rödklädd joggare. Jag tror att han blev mer rädd för mitt vrålande än för hundens glada skutt. Det fanns inget att göra så jag vände och sprang åt andra hållet och då kom Dolly farandes som en brun rem. Fastän jag var ordentligt sur på henne så tjoade jag och lekte. Det är ju toppen toppen toppen att vara där matte är och inte där joggaren är.

One Response to “Pirater, pirater, överallt pirater”

  1. Anders Milton skriver:

    Orlando ser också ut som nåt misslyckat ut Sagan om ringen :)

Leave a Reply