Nu vet vi

att Robin Stjernberg vann Melodifestivalen med ”You”. Han var inte med på min lista över vilka låtar som BORDE vara med i finalen, men jag hänger inte läpp för det. Att se Stjernbergs känslostorm över vinsten var mer värt än att se den egna favoriten vinna. Dessutom är han en duktig sångare – oavsett vad man tycker om låten – så vi behöver inte skämmas i maj. Någon expertkommentator sade att ”You” är en låt som växer ju fler gånger man hör den och jag är böjd att hålla med. Första gången tyckte jag inte alls om den, andra gången kunde jag i alla fall uppskatta att Stjernberg är en god vokalist och nu tycker jag att den är lite småtrevlig.

Sist men inte minst två aparta kommentarer: För det första var det synd att Ralf Gyllenhammar hade ont i halsen – rösten höll inte. För det andra var det sjukt roligt att Israels representant för juryn kallade Anton Ewald för Cutie MacPrettyface.

Avslutningsvis en bild på vår egen Cutie MacPrettyface.

Leave a Reply