Getter i Vindelånäset

I dag har jag och några vänner hälsat på getter i Vindelånäset hos en (för min del) tidigare arbetskamrat. Hon och hennes man har i dagsläget 10 killingar och siktar på att ha 80 djur och ett fungerande mejeri om två år. Spännande! Getterna var i alla fall de absolut tamaste och trevligaste getter jag har träffat vilket till stor del handlar om att mannen i huset bodde med killingarna i ladugården under den första tiden. Det kallar jag engagemang. Kolla in raringarna!

3 Responses to “Getter i Vindelånäset”

  1. Anki skriver:

    Ah, tack för tipset Saga. Man ska BO med getterna så att de vågar sig ut. Att vi inte tänkte på det… hahaha! //Glad idag, för jag är f ö r e d e t t a g e t ä g a r e.

  2. Anki skriver:

    Men dom här var söta, det glömde jag säga! ; D

  3. Svärmor skriver:

    Fräsiga berg till getterna och söta getter. Är lite svag för dessa egensinniga små odjur. Man getabockar luktar verkligen vidrigt.

Leave a Reply