Veterinärer på nätet

Kolla in  www.veterinaren.nu!

3 Responses to “Veterinärer på nätet”

 1. Svärmor skriver:

  Intressant sida, bra översikt…men jag är inte helt nöjd ändå. Kollade vad som stod om det enda djur jag kan, kaniner, och det var lite si och så med sanningshalten. Ingenstans stod det att man absolut inte kan ha två hankaniner tillsammans, däremot att de absolut ska ha sällskap. Hittade inte heller något om bettfel som är en av de vanligaste, och allvarligaste, åkommorna. Det fanns lite luckor och fantasier, men det fanns mycket som var bra också. Man får väl läsa med lite reservation och dubbelkolla när det behövs.

 2. Liv Saga skriver:

  Du kanske skulle höra av dig till dem? Det är nog inte så många veterinärer som är kaninexperter…

 3. Hej,

  kul att du gillar sidan! Bra med lite feedback.

  Vi är tacksamma för kommentarer. Kontakta oss gärna om du har flera synpunkter!

  Hälsn,

  LM@veterinären

Leave a Reply