En katt till kaffet?

För första gången på evigheter lyser solen på oss, vilket måmma och påppa ville avnjuta med att premiärdricka kaffe på altanen. Vi var dock inte de enda som lockades av solskenet, utan Ronja och Jåppe tog sina första turer på altanen och lite till. Båda var så upphetsade att de jamade i högan sky. Det hela var riktigt mysigt tills Ronja ramlade ner från altanräcket med ett plums rätt ner i snön och Jåppe drog iväg till grannens uthus där det satt en annan katt och grunnade över vad det var för konstig filur som låtsades vara en katt. Sammanfattningsvis kan man säga att båda gjorde bort sig – nu får de nog inte gå ut förrän vi har nätat in balkongen på övervåningen. Det ska vi förhoppningsvis göra i sommar i samband med att vi renoverar balkongen. Året därefter är det tänkt att katterna ska få en kattgård på nedre plan så att de kan få känna gräs under tassarna.

Leave a Reply