Projekt lilltoa

Redan när vi flyttade in i vår lägenhet visste vi att vi ville göra något åt badrummen. Eftersom vi inte kunde bestämma oss för om vi skulle satsa på att göra om både lilltoan och badrummet  eller bara ett av rummen blev projektet lagt på is. Fyra år senare var det bara att acceptera att vi nog inte (inom den närmsta framtiden i alla fall) skulle ta oss för någon större badrumsrenovering. Med andra ord fritt fram för en uppfräschning av mindre modell. På lilltoan var färgen illa medfaren och hålen i väggarna många. Efter att ha spacklat, putsat och tvättat väggarna med målartvätt var det bara att börja tejpa…

Efter en hel del akrobatiska övningar på den något begränsade ytan kunde vi börja måla. Eftersom vi var förtjusta i färgen (för övrigt kallad linnegrön, köpt på Colorama) de föregående ägarna valt, målade vi samma nyans igen. Vi skruvade även upp ett par vita hyllor (äntligen!) och monterade en ny, svart, toasits. (Både hyllor och sits är köpta på Jula för en billig peng.) Så fort det hela var klart inställde sig frågan: Varför har vi inte gjort det här tidigare? Det blev ju jättefint!

Leave a Reply