Det sitter i detaljerna

Projekt Lägenhet blir (förstås) aldrig färdigt. Vi har fortfarande kvar en hel del som vi bestämt att vi skulle göra redan när vi flyttade in, till exempel bygga en sänggavel. Men förutom sådana lite större saker kan man hålla på och pilla med detaljer i all evighet. Och det är ju så roligt! Köpa en ny möbel, klä om en lampa, eller som nu senast: få upp nya/gamla tavlor på väggarna och köpa nya mattor.

IMG_3293
Äntligen har vi fått upp något på sovrumsväggen. Man blir på så gott humör av dessa färgstarka efterrätter från IKEA.

IMG_3296
Jag har länge varit sugen på att skaffa en ny matta till köket eftersom den första jag köpte dit för all del var superfin men den gick inte att tvätta  i tvättmaskin. Piffiga plastmattor i all ära, men går de inte köra i maskinen har de inget i ett djurhem att göra. Så nu har vi köpt den här trasmattan från Åhléns istället. 100% bomull, 40° maskintvätt.

IMG_3345

IMG_3300
Vi köpte även två små turkosa mattor till mitt arbetsrum. Även de 100% bomull, 40° maskintvätt. Det vita fårskinnet som var Dollys plats i mitt rum har flyttat ut i vardagsrummet och ersatts av de två trasmattorna. Hon förstod genast att de var åt henne och gonade in sig med sin något slitna boll. Det är nästan så att jag vill skriva ”boll”, för det är mest som en gummiskål numer.

2 Responses to “Det sitter i detaljerna”

  1. Suss skriver:

    Snyggt! Vad du är piffig! Men plastmattor är ju jättebra för djurägare – bara att duscha bort spyor och andra olyckor.

  2. Liv Saga skriver:

    Tack! Den plastmattan som jag har är helt omöjlig att få ren. Den är full med sand och grejer som Dolly dragit in och det syns som mörkare fält på mattan. Jag har spolat och spolat men det hjälper inte speciellt mycket. Så jag körde den i tvättmaskinen fastän det står att man inte får och då – surprise – gick den sönder en aning,

Leave a Reply