Rädda Jåppe!

I dag har Jåppe varit på äventyr! Han fick följa med på djuraffär, närmare bestämt Arken Zoo på Teg. Den unge herrn tycker inte alls om att åka bil utan vrålar på värsta siamesvis större delen av vägen. Det är framsteg – förut har han vrålat hela vägen. Väl framme blev Jåppe mycket gladare när han fick komma ut ur sin bur och kolla runt lite. Vi passade på att väga honom och han har en matchvikt på 3,8 kg. Så länge jag höll honom i famnen tyckte han att det var ganska intressant på affären. Visst vibrerade han i kroppen och hade full uppmärksamhet på allt samtidigt men han sprattlade inte och gjorde inga rymningsförsök. Däremot ville han inte alls stå på golvet. Det var otäckt. Mattes famn var vad som gällde. Väl hemma igen skuttade Jåppe glatt ut ur buren, tvättade sig lite och sedan var allt som vanligt igen.

 

Leave a Reply