Flyttlass!

Imorgon går det stora flyttlasset. Anders rum är klart och Anders och Erik har satt golvlist i alla rum i lägenheten. Jag och mamma har börjat packa och flytta och packa upp en hel del men alla stora möbler är kvar och mina boklådor står och ser tunga ut. Tänk att något som är så trevligt kan vara så tungt att bära.

3 Responses to “Flyttlass!”

 1. Svärmor skriver:

  Härligt!
  Ledsen att jag inte är till någon nytta, tur ni har andra att lita till. Vilja sover som en stock efter dagens veterinärresa. Lycklig flytt!!!
  PS
  Jag skickar min man i morron.

 2. Roger Viklund skriver:

  Kunskap är aldrig tung att bära. Fast vi får väl då se i morgon när jag ska bära den …

 3. Haha, jag har försökt att inte packa för mycket i varje låda. Svärmor ska ta hand om den gula hunden. Hon är en tant som kan behöva lite extra omvårdnad. Hur går det med dränet?

Leave a Reply