Grus i maskineriet

Inte bara grus, utan storsten. När vi skulle börja tapetsera köket idag upptäckte vi att alla tapetrullarna var defekta. Produktionsfel. Så det var bara att rulla ihop de vackra fiskarna igen och skicka tillbaka dem. Om 12 dagar kommer det nya. 12 dagar! Det är alldeles för länge… Då ska vi ju flytta in på riktigt. Men det är inget att göra åt saken. Vi får fortsätta med de andra rummen istället. Vi har fått spackla mer i hallen men innan dagen är slut är nog hallen färdig för tapetsering den också.

Edit:
Men skit också. Tillverkaren har dragit tillbaka flera serier av vår kökstapet så vi kan inte få nya tapeter förrän den 16-20 augusti. Vi ska alltså bo i ett spacklat kök utan tapet i flera veckor. Tjohej.

6 Responses to “Grus i maskineriet”

 1. Anna skriver:

  Sjukt irriterande. SJUKT! Men ni får trösta er med att det också blir SJUKT fint när det väl blir klart.

 2. Ja, det är en ganska bra tröst. :)

 3. Anna skriver:

  Men du, det kunde faktiskt vara värre. Ni HAR i alla fall ett kök. När vi renoverade köket var det i princip totalt obrukbart i 3 veckor. TRE! :D Jo, spisen funkade faktiskt, den stod mitt på golvet. Och man vande sig snabbt vid att diska i duschen…

 4. Okej då, det kunde vara värre. :)

 5. heffe skriver:

  ptja, på uppsidan så gör det inte så mycket om ni bestämmer er för ett par, tre matkrig tills tapeterna är på plats :)

 6. Hahaha, så sant! Det blir till att laga kastvänlig mat när vi flyttar in!

Leave a Reply