Klara, färdiga, gå!

Vi fick tillträde till lägenheten nästan en vecka tidigare än beräknat så nu är vi i full gång! Störst kör först, så vi har börjat med vardagsrummet. Omedelbart fick vi en överraskning: vi hade tänkt att det bara var att slipa skarvar, spackla lite och upp med tapeter. Men inte då. De gamla tapeterna hade släppt en hel del i skarvarna så det var bara att riva ner hela skiten. När jag lämnade lägenheten för ett naprapatbesök hade Anders och hans pappa börjat spackla en vägg.

Edit: Nu har vi (läs: mest Roger men lite Anders och Liv Saga) spacklat vardagsrummet och sovrummet ett första varv.

2 Responses to “Klara, färdiga, gå!”

  1. Johan Karlsson skriver:

    Been there, done that! Grattis!

    Hoppas bara att ni slipper använda den klassiska metoden med träkloss och sandpapper…

  2. Haha, den har vi använt! Men jag tycker faktiskt inte att det är så farligt.

Leave a Reply