Nemi och mormor

Mitt senaste alster har jag ju redan förvarnat om (Inger och Nemi förra julen) och här kommer det (även om det blänker här och var och de svarta bokstäverna ser ut att ha en grön ton).

9 Responses to “Nemi och mormor”

 1. Gott Nytt År!
  Vilka härliga alster! jag har just börjat lite mer med pappers scrap men det är en bra bit kvar innan det blir så fint som dina. Ilii har iallafall slutat gå från rummet så fort scrapsakerna åker fram så det verkar ju gå åt rätt håll ;-))

 2. Svärmor skriver:

  Tjohooo, jubel i busken, TACK, vad fina vi är, å tomten och granen!

 3. Erika: ja, det verkar gå åt rätt håll då. Dolly suckar mest när jag går in i pysselrummet. Hon har ingen hundsäng därinne så hon brukar lägga sig i soffan i rummet intill och skicka långa blickar och suckar in till matte.

  Inger: ja, visst är ni snajsiga! Tomteförväntan bara lyser ur ögonen på er båda två!

 4. Och gott nytt år förresten!

 5. Inger: jag glömde säga en sak till dig också. Det glansiga materialet under fotot på dig och Nemi är en del av scrappet jag fick av er i julklapp. Det var scrap, inte skräp! :)

 6. Mamma skriver:

  Så väldigt fint!
  Tur du har tjusiga fotomodeller:) och söta tofflor. Var det mina:)?

 7. Haha, det är ju din storlek i alla fall!

 8. Mamma skriver:

  Jag visste att du skulle skriva så:)

 9. Svärmor skriver:

  Ja, skillnaden mellan scrap och skräp är svår att veta för oss som inte har ögat, men när det är monterat och klart – då ser jag skillnaden!

Leave a Reply