Jobbsökarkläder

Jag har shoppat jobbsökarkläder och är härmed redo att bli kallad till intervju!


Den svarta t-shirten har jag tänkt ha under min grå (dam)kavaj för de riktigt prydliga arbetsplatserna och den röda (utan kavaj) till de normalt prydliga arbetsplatserna.


Skorna är en historia i sig. Jag äger ingen annan sorts skor än sjukt bekväma dito. Grova vinterkängor, tofflor av allehanda slag, basketskor och gummistövlar. Inget av paren kändes direkt prydliga, eller jobbsökaraktiga. Så tillsammans med min käre man har jag jagat igenom en stor del av stans alla skoaffärer. Alla skor som jag tyckte om var tofflor, basketskor eller gummistövlar. Maken satte stopp och hittade istället det här paret som tillfredställde behoven: sjukt bekväma och ganska prydliga! Det var dessutom halva reapriset på dessa eccoskor i äkta läder. Mumma för plånkan med andra ord.


Jag köpte även ett oj-nu-måste-jag-slappna-av-efter-intervjun-linne.

5 Responses to “Jobbsökarkläder”

  1. Suss skriver:

    Snyggt! Men kan du inte ha den röda till kavajen också? (Inte samtidigt alltså.) Tänker du bli kallad till intervju eller HAR du blivit kallad? Hoppas!

  2. Liv Saga skriver:

    Än så länge är det bara min önskan att bli kallad till intervju som hägrar. Men nu är jag i alla fall förberedd om önskan skulle slå in!

    Den röda t-shirten (eller tunikan eller vad man ska kalla den för) är väldigt lång så den skulle gå en bra bit nedanför kavajen. Man kan ju alltid prova men jag tror att den gör sig bäst på egen hand.

  3. Anders Milton skriver:

    Maken din är duktig på att hitta billiga skor…

  4. Svärmor skriver:

    Maken är även duktig på att nöta upp billiga skor in på bara skinnet och hustrun är duktig på att göra detsamma med svärmors gammskor. Vilja var duktig på att äta en grop i hustruns klack.

  5. Liv Saga skriver:

    Så sant, så sant. :)

Leave a Reply