Sony Ericsson W508

Batteriet till min gamla mobiltelefon har länge varit dåligt. Jag har inte brytt mig så mycket om det, utan haft telefonen på laddning så fort jag varit hemma. Men så slutade batteriet helt att fungera och en mobiltelefon som man måste ha sladd till är inte så mobil längre. Så jag och maken for en tur till MediaMarkt (förövrigt premiärbesök för min del) och väl där blev jag kär. Jag fann Sony Ericsson W508.

Den är bedårande (estetiskt) och betydligt bättre än någon annan telefon jag haft. Jag använder mest telefonen till att ringa och sms:a och jag är mycket nöjd med ljudet i telefonen och knapparnas storlek. Jag gillar inte för små knappar eftersom det så lätt blir fel då. Jag surfar definitivt inte med telefonen. Dock har jag överfört mina kontakter via Bluetooth och det funkade fint. En positiv överraskning är att kameran är så pass bra som den är. Det blir riktigt hyfsade (mobil)bilder. Med min gamla telefon kunde man bara se vad bilden föreställde om man visste det på förhand. Vad mer? Jag har inte lyssnat på musik eller radio än, men det kommer nog. Eller nåja, talböcker är väl mest troligt.

10 Responses to “Sony Ericsson W508”

  1. Anders Milton skriver:

    Jodå.. ”Jag använder mest telefonen till att ringa och sms:a”. Jag vet inte om du kvalar in till att använda ordet ”mest” i detta sammanhang. ”Mest” låter ju som om det vore en avsevärd mängd :D

    Grattis till telefonen!

    /Maken

  2. Haha, nu ska du vara snäll!

  3. Anders Milton skriver:

    Men jag ÄR ju snäll! Oftast i alla fall!

  4. Jo då, det är sant. Puss.

  5. Susanne skriver:

    Jag ser inga knappar alls på den där telefonen… men den är snygg! :-)

  6. Ja, visst är den! Om din iphone lovar att inte skratta ska jag visa knapparna irl.

  7. Mamma/Anne skriver:

    Kärleken är evig, det är bara föremålet som ständigt växlar. Grattis till nya telefonen.

  8. Suss skriver:

    Skitsnygg och helt din stil! Men vad menar du med ”att det lätt blir fel när man har små knappar”…? Hm, känner till problemet… Jag hade fö en Ericsson länge och var supernöjd med den så det är nog ett bra köp!

  9. Sampo Lappelill skriver:

    Supernajs telle! Jag har nyss skaffat ny också men är inte riktigt nöjd. Skulle vara najs att prova den du har.

  10. Liv Saga skriver:

    Kom förbi och prova den!

Leave a Reply