Så mycket planer, så lite tid

Igår var vi och tittade på tapeter, möbler och inredningsdetaljer. Det var väldigt kul men också utmattande då jag insåg hur jobbigt det kommer att bli att genomföra våra planer. Vi har tänkt tapetsera om i alla rum (utom badrum) innan vi flyttar in för att göra stället till vårt eget. Optimistisk som jag faktiskt kan vara ibland tänkte jag att det är ju lugnt. Sedan kom verkligheten ikapp: det handlar ju inte bara om att välja ut och sätta upp nya tapeter utan man måste ju också slipa och spackla och måla tak och kanske måla dörrposter. Det är ett enormt jobb som ska göras på tre veckor. Vi får tillträde till nya lägenheten den 10 juli och får bo kvar i gamla lägenheten till den sista juli. Eftersom vi har två katter och en hund är det bäst om man har slipat och klistrat och allt sådant innan djuren flyttar in. Så: på tre veckor ska vi genomföra ovanstående samt flytta alla grejer och flyttstäda. *Pust.*

Tillägg:
Eftersom det är så mycket som ska göras satte vi igång idag med en del saker i nuvarande lägenheten som underlättar när vi ska flytta. Kasta onödiga saker till exempel. Ge bort böcker. Sortera. Putsa upp bakom spisen. En massa sånt. Svettigt men skönt att ha det gjort.

3 Responses to “Så mycket planer, så lite tid”

  1. Gullapan skriver:

    Det låter som ett projekt för arga snickaren! Skicka ett tips till TV4, 5 eller 3 eller nåt. Har ni tur gör dom jobbet ÅT er!

  2. heffe skriver:

    hehe, där rök semestern :)

  3. Jag hade bara tänkt ha en veckas semester för att skriva så mycket som möjligt på avhandlingen – den planen är det bara att dumpa omedelbart. Undra om man kan få teve att komma på utsatt datum? ;)

Leave a Reply