Vilodag

Idag har Dolly fått ha vilodag (även om hon själv nog skulle kalla det för något annat, kanske i stil med jävulskttråkigdag). Jag har återhämtat mig från ett par intensiva kursdagar på jobbet och det gör man bäst, som alla förstås vet, genom att virka. Mitt senaste projekt är en ordentligt stor filt och nu är den snart klar. Det som återstår är att fästa trådar och eftersom det är sjukligt tråkigt så dröjer det nog alldeles för länge innan filten är klar.

PS: Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men universitetspedagogik är faktiskt riktigt kul!

5 Responses to “Vilodag”

  1. Anders Milton skriver:

    Kors i taket och sånt! Vad ska hända härnäst? Kommer hon månne att tycka att det är roligt att undervisa?!

  2. Haha, kanske det. Viss risk föreligger.

  3. Svärmor skriver:

    Klart pedagogik är kul. Handlar inte det om hur man på bästa vis planterar vad man själv tycker är viktigt i huvet på andra? Med pedagogikens hjälp kan du kan få fason i pålböleköket så att alla häpnar över hur intressant Södergran och virkning är, för att inte tala om Gösta Bääääärling. Lycka till!

  4. Anna skriver:

    Vist är det tradigt att fästa trådar, men tänk vad nöjd du kommer att vara med dig själv när det är färdigt. Ett litet tips om du tänkt göra nått mera som är stort, fäst trådar lite eftersom. Bestäm att du max får ha ca 4 ofästade trådar på arbetet, då blir det inte lika tradigt och långdraget i slutet. Väldigt snyggt scrappat, ser fram emot när vi äntligen lyckas få ett bra foto på mig och Björn i medeltida sammanhang. Då får du beställningsjobb.
    Kramar från Anna

  5. Jag känner så kloka damer. :)

    Anna – beställningsjobbet ser jag fram emot. Det ska bli kul!

Leave a Reply